Een overzicht

Wanneer moet ik mijn jaarrekening opstellen en deponeren?
Wanneer moet ik mijn jaarrekening opstellen en deponeren?

Bij het opzetten en bijhouden van de administratie komt veel kijken. Dit moet goed op orde zijn om onder andere de jaarrekening te kunnen opstellen. De jaarrekening wordt vaak als iets ingewikkelds gezien. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen over de jaarrekening beantwoord.

Voordelen van werken met een begroting
Voordelen van werken met een begroting

Een begroting zorgt ervoor dat je sturing kunt geven aan jouw bedrijf. Dit zorgt er weer voor dat jij meer successen kunt behalen. Veel mensen maken een begroting zodra ze starten met hun bedrijf. Vervolgens wordt er niet meer naar de begroting omgekeken en dat is zonde! Wij zetten de voordelen van werken met een begroting op een rijtje.

Factureren en de wettelijke factuureisen
Factureren en de wettelijke factuureisen

Iedere ondernemer moet factureren. Sommige doen dat via een facturatieprogramma, andere nog op de ouderwetse manier. Het doel van een factuur is om afnemers van jouw producten of diensten te laten betalen. Aan welke eisen moet een factuur voldoen? Accountant Vast zet het voor jou op een rijtje.

Wat verandert er met de WAB?
Wat verandert er met de WAB?

Vanaf 1 januari 2020 veranderen de regels rond arbeidscontracten en ontslag. Dit is geregeld in de Wet arbeidsmarkt in balans. Deze nieuwe regels zijn relevant voor werkgevers en werknemers. Wij vertellen je in deze blog wat er allemaal gaat veranderen en waar je voor 1 januari nog aan moet denken.

De impact van digitale controles
De impact van digitale controles

De Belastingdienst gaat steeds efficiënter werken, onder andere met digitale controles. Dit houdt in dat bedrijven op fiscaal gebied digitaal controleerbaar moeten zijn. Het is namelijk allang niet meer zo dat belastinginspecteurs dagenlang op locatie dossiers aan het doorspitten zijn.

Accountant Vast bij Exact Live
Accountant Vast bij Exact Live

Onlangs vond Exact Live plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Duizenden mensen kwamen naar deze achtste editie toe. Tijdens het evenement zijn er nieuwe innovaties laten zien en hebben bezoekers inspiratie en praktische tips op kunnen doen.

Accountant Vast in de top 10 van Nederland
Accountant Vast in de top 10 van Nederland

Het is ons gelukt, wij zitten bij de top 10 accountantskantoren van Nederland! Ieder jaar wordt de Exact Cloud Award georganiseerd. Dit is een verkiezing voor accountants- en administratiekantoren die innovatie en samenwerking met klanten naar een next level tillen. De voorrondes zijn inmiddels geweest en wij mogen met trots zeggen dat Accountant Vast een plekje in de top 10 heeft weten te bemachtigen.

Contact

Meer informatie

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen of wil je meer informatie? Vul dan het contactformulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. 

Salaris Vast

Dorpsstraat 76
1689 EW Zwaag

KvK: 36050316 | BTW: 806086105B01
T:  0229-280 080
E: info@accountantvast.nl
  1. Ik wil ook de rest van mijn administratie uitbesteden     Ja   Nee