ADMINISTRATIE UITBESTEDEN

Het zelf voeren van een administratie is niet nodig bij Accountant Vast! De kosten hiervoor zijn beperkt en zorgen voor een besparing bij het opstellen van de jaarstukken. De financiële cockpit en real-time inzicht in de de administratie geven wij zelfs als service cadeau. In de meeste gevallen is het totaalpakket van diensten goedkoper dan ervoor te kiezen zelf de administratie te voeren en alleen de jaarstukken uit te besteden. Daarnaast kunnen wij al gedurende het jaar wijzen op zaken binnen de administratie waar eventueel een fiscaal voordeel mee valt te behalen.

 

ZZP-pakket

Speciaal voor de ZZP’ers hebben wij het ZZP ALL-IN abonnement. Totale ontzorging voor nog geen € 65,— per maand. Wij voeren de administratie, doen de btw-aangifte, stellen de fiscale balans en winst/verliesrekening op en verzorgen de IB-aangifte. Tevens kan men ook mailen/bellen voor vragen. Daarvoor kan jezelf toch niet aan de slag? Wil je weten wat het precies allemaal inhoudt schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen!

Wij doen er namelijk alles aan om het leven van onze klanten relaxter te maken en dat zij kunnen doen waar zij goed in zijn! ONDERNEMEN!

Contact

Meer informatie

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen of wil je meer informatie? Vul dan het contactformulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. 

Salaris Vast

Dorpsstraat 76
1689 EW Zwaag

KvK: 36050316 | BTW: 806086105B01
T:  0229-280 080
E: info@accountantvast.nl
  1. Ik wil ook de rest van mijn administratie uitbesteden     Ja   Nee
Contact

Contact

X
  1. Ik wil ook de rest van mijn administratie uitbesteden     Ja   Nee