ONDERNEMEN IS TOPSPORT

  

OOK ALS ONDERNEMER HEEFT U HULP NODIG

Als ondernemer krijg je ook de nodige obstakels op je weg. Soms lukt het zelf, maar soms heb je behoefte aan hulp om weer vooruit te kunnen. Je wilt weten hoe je ervoor staat. Hierbij is het van belang dat je beschikt over up-to-date cijfers, maar ook wordt bijgestaan door een adviseur (en kantoor) van niveau. Een kantoor die je weer verder helpt, waarbij er geen drempel is om hulp te vragen.

Ook als ondernemer heb je soms behoefte aan hulp. Op de dag dat Steven zich verloren voelde en vocht tegen zijn tranen bij de finish voelde wij met hem mee. Weg overwinnen Ronde van Italie, weg stukje geschiedenis. Volgend jaar met een sterker team om zich heen gaat hem het zeker lukken!

 

Meer weten?

Ben je ondernemer en wil je met je administratie en begeleiding naar een hoger niveau kies dan voor Accountant Vast! Wij helpen mee om je doel te bereiken! Waarbij je je nooit verloren hoeft te voelen!

 

P.S.: Steven, wij schrijven de maand mei 2017 alvast in de agenda. De maand waarin jij je eeuwige roem gaat verdienen!

Contact

Meer informatie

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen of wil je meer informatie? Vul dan het contactformulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. 

Salaris Vast

Dorpsstraat 76
1689 EW Zwaag

KvK: 36050316 | BTW: 806086105B01
T:  0229-280 080
E: info@accountantvast.nl
  1. Ik wil ook de rest van mijn administratie uitbesteden     Ja   Nee
Contact

Contact

X
  1. Ik wil ook de rest van mijn administratie uitbesteden     Ja   Nee