ZIJN JULLIE ACCOUNTANTS?

 

Fris accountantsformat

Vaak krijgen wij te horen: ‘’zijn jullie accountants?’’. Dat zien wij als een positief signaal. Accountancy is geen stoffige aangelegenheid, althans dat vinden wij. Dat proberen wij dan ook zeker uit te stralen! Accountant Vast is een fris accountantsformat dat alle standaardwerkzaamheden ver geautomatiseerd heeft. 
 

Steun en toeverlaat

Natuurlijk is een accountant een vertrouwenspersoon voor het maatschappelijk verkeer. Hij geeft aan hoe betrouwbaar de status van een onderneming is. Maar hij is ook de steun en toeverlaat van de ondernemer als die vragen heeft over bijvoorbeeld de financiën of de administratie. Niet iedereen mag zich accountant noemen. Het is een wettelijk beschermde titel. De titel krijg je pas na een uitgebreide opleiding en enkele praktijkervaring. Daarnaast moet een accountant zich houden aan vijf fundamentele beginselen: professionaliteit, integriteit, objectiviteit, vakbekwaamheid en vertrouwelijkheid.

Kopje koffie?

Ben je benieuwd hoe wij dat precies doen? Bekijk snel hoe Accountant Vast werkt of kom langs voor een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor! De koffie staat klaar.

Contact

Meer informatie

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen of wil je meer informatie? Vul dan het contactformulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. 

Salaris Vast

Dorpsstraat 76
1689 EW Zwaag

KvK: 36050316 | BTW: 806086105B01
T:  0229-280 080
E: info@accountantvast.nl
  1. Ik wil ook de rest van mijn administratie uitbesteden     Ja   Nee
Contact

Contact

X
  1. Ik wil ook de rest van mijn administratie uitbesteden     Ja   Nee