ZZP BOEKHOUDING

Lastig hoeft dit niet te zijn. Wij van Accountant Vast hebben hier namelijk een uniek format voor, het ZZP ALL-IN pakket! Immers ben je zzp’er geworden om te doen waar je goed in bent en wil je dan ook niet al je tijd in de boekhouding steken. Daarnaast is het van belang dat je boekhouding up-to-date is en alle gewenste informatie (aangiften BTW, Inkomstenbelasting) juist en op tijd richting de Belastingdienst gaan.

VASTE PRIJS BOEKHOUDING

Accountant Vast biedt totale ontzegging voor de zzp-onderneming. Je krijgt een vaste prijs, je eigen financiële cockpit en hierbij 24/7 inzicht in je financiën. Wij verwerken de gehele boekhouding. Je scant alleen de facturen en wij koppelen je bankrekening(en) en zorgen dat de boekhouding snel wordt verwerkt. Aan het eind van het jaar stellen wij de jaarcijfers op ten behoeve van de aangifte Inkomstenbelasting. Deze sturen wij dan op naar de Belastingdienst. En heb je vragen? Dan kan je altijd mailen/bellen met je vaste contactpersoon bij ons op kantoor! Dat alles voor nog geen € 65,- per maand! Dat is je toch meer waard dan dat jezelf 's avonds of in het weekend nog je boekhouding gaat doen?

Meer weten?

Ben je benieuwd naar wat Accountant Vast voor je kan betekenen? Neem contact met ons op!

Contact

Meer informatie

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen of wil je meer informatie? Vul dan het contactformulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. 

Salaris Vast

Dorpsstraat 76
1689 EW Zwaag

KvK: 36050316 | BTW: 806086105B01
T:  0229-280 080
E: info@accountantvast.nl
  1. Ik wil ook de rest van mijn administratie uitbesteden     Ja   Nee
Contact

Contact

X
  1. Ik wil ook de rest van mijn administratie uitbesteden     Ja   Nee