Loonadministratie MKB

Heb je als mkb’er personeel in dienst, dan moet je een loonadministratie bijhouden. Zo krijgt de Belastingdienst inzicht in de gegevens van jouw medewerkers en loonbetalingen. Loonadministratie vergt behoorlijk wat tijd en energie. Door dit uit te besteden, kun jij je als mkb’er focussen op het runnen van jouw bedrijf. Accountant Vast neemt voor jou de loonadministratie uit handen en zorgt ervoor dat dit goed op orde is.

Wat is loonadministratie?

Het opzetten en bijhouden van de loonadministratie bestaat onder andere uit het maken van de loonstrook, diverse inhoudingen en de jaaropgave. De loonadministratie bestaat naast de loonstrook ook uit het invullen van verschillende formulieren en het maken van berekeningen. De loonadministratie moet uiteraard voldoen aan een bepaalde wet- en regelgeving. Zo moet je de administratie voor minimaal zeven jaar bewaren.

Loonadministratie uitbesteden

Wanneer je als mkb’er de loonadministratie uitbesteedt aan Accountant Vast maken wij de loonstroken voor jou. Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving, waardoor jouw administratie aan alle wettelijke eisen voldoet. Door het uit te besteden kom je niet voor verrassingen te staan, houd je tijd over dat je vervolgens in jouw bedrijf kunt steken en weet je zeker dat de administratie goed op orde is.

Kosten loonadministratie uitbesteden

Bij Accountant Vast betaal je alleen voor de dienstverlening die jij afneemt. De kosten die wij maken delen we op in vast en variabel. Ieder jaar worden de vaste kosten van de loonadministratie in rekening gebracht. Deze kosten zijn afhankelijk van het aantal werknemers in januari en bestaan uit de kosten voor het indienen van de maandelijkse loon- en pensioenaangiften.

De variabele kosten zijn de kosten die je per loonstrook betaald. Wat je doet, de groei van medewerkers en wat je bereikt, zijn allemaal factoren die invloed hebben op de variabele kosten van de loonadministratie.

Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden en wat het uitbesteden van de loonadministratie jou als mkb’er kost? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0229 – 280 080.

Contact

Meer informatie

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen of wil je meer informatie? Vul dan het contactformulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. 

Salaris Vast

Dorpsstraat 76
1689 EW Zwaag

KvK: 36050316 | BTW: 806086105B01
T:  0229-280 080
E: info@accountantvast.nl
  1. Ik wil ook de rest van mijn administratie uitbesteden     Ja   Nee
Contact

Contact

X
  1. Ik wil ook de rest van mijn administratie uitbesteden     Ja   Nee