Loonadministratie uitbesteden Hoorn

Veel ondernemers in Hoorn zitten met de vraag: ga ik de loonadministratie zelf uitvoeren of ga ik het uitbesteden? Wanneer je kiest voor uitbesteden dan staan de specialisten van Salaris Vast voor je klaar. Wij zorgen ervoor dat jouw loonadministratie altijd op orde is en op de juiste wijze wordt verzorgd. Doordat wij onze processen in vergaande wijze hebben geautomatiseerd krijg jij altijd inzicht in up-to-date cijfers. Daarnaast kunnen onze accountants transparantie bieden.

Salaris Vast biedt vaste dienstverlening, maar is daarnaast ook zeer flexibel. Wil jij er zeker van zijn dat jouw loonadministratie altijd goed op orde is? Kies er dan voor om het uit te besteden aan Salaris Vast in Hoorn.

Kosten loonadministratie uitbesteden in Hoorn

Salaris Vast is een accountantskantoor in Hoorn en helpt diverse klanten met het verzorgen van de loonadministratie. Je betaalt alleen voor de diensten waar jij gebruik van maakt. De kosten van de loonadministratie bestaan uit vaste en variabele kosten.

De vaste kosten voor de loonadministratie worden jaarlijks in rekening gebruikt. De kosten hangen af van hoeveel werknemers je in dienst hebt in januari. Benieuwd hoeveel het voor jou gaat kosten? Klik hier en bekijk direct jouw vaste kosten voor de loonadministratie.

De variabele kosten betaal je per loonstrook. Hoe vaak deze kosten veranderen is afhankelijk van hoe vaak jouw bedrijf verandert. Veel wisselingen in personeel betekent ook veranderingen in kosten. Blijft jouw team gelijk en zijn er geen wijzigingen? Dan geldt dat ook voor de variabele kosten. We rekenen €9 voor een basisloonstrook en €11 voor een uitgebreide loonstrook. Het aantal loonstroken wordt maandelijks gefactureerd.

Voordelen loonadministratie uitbesteden

Loonadministratie uitbesteden aan accountantskantoor Salaris Vast in Hoorn levert diverse voordelen op. Het scheelt je een hoop tijd en daarnaast hoef je geen kennis te hebben van de wet- en regelgeving die erbij komt kijken. Doordat wij precies weten wat er moet gebeuren en waar je aan moet voldoen, klopt de loonadministratie en loop jij geen risico op boetes van de Belastingdienst. Kortom: het uitbesteden van de loonadministratie levert je een hoop op!

Wil jij jouw loonadministratie uitbesteden aan Salaris Vast in Hoorn? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag kennis met jou!

 

Contact

Meer informatie

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen of wil je meer informatie? Vul dan het contactformulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. 

Salaris Vast

Dorpsstraat 76
1689 EW Zwaag

KvK: 36050316 | BTW: 806086105B01
T:  0229-280 080
E: info@accountantvast.nl
  1. Ik wil ook de rest van mijn administratie uitbesteden     Ja   Nee
Contact

Contact

X
  1. Ik wil ook de rest van mijn administratie uitbesteden     Ja   Nee