Over ons

Salaris Vast is ontstaan vanuit Accountant Vast. Wij zijn een accountantskantoor waarbij transparantie voorop staat. Zodat jij altijd en overal inzicht hebt in jouw cijfers en precies weet waar jij aan toe bent. Zo werken wij ook op het gebied van salarisadministratie. Dankzij de diensten van Salaris Vast is jouw salarisadministratie altijd op orde en betaal jij nooit meer dan nodig is.

Efficiënt werken

Bij Salaris Vast draait het om efficiëntie: korte lijnen met onze klanten en cijfers die altijd up-to-date zijn. Om dit voor elkaar te krijgen hebben wij werkzaamheden in vergaande mate geautomatiseerd. Hierdoor heb jij altijd inzicht in jouw actuele cijfers. Onze accountants kunnen jou daardoor transparantie bieden en hebben meer tijd om jou te voorzien van goed advies en een goede salarisadministratie.

Salarisadministratie

Dankzij Salaris Vast bespaar jij op jouw salarisadministratie. Wij zorgen ervoor dat jouw salarisadministratie goed geregeld is en jij kan gebruik maken van onze adviezen. Je betaalt alleen voor datgene wat voor jou van toepassing is. Hiervoor hanteren wij een prijsmodel. Zoals je weet zijn de werkzaamheden die bij salarisadministratie komen kijken, net zo veranderlijk als jouw bedrijf. Heb jij een vast team waar weinig verloop of groei in zit? Dan zullen jouw kosten gelijk blijven. Is jouw bedrijf snel aan het groeien en groeit het team in rap tempo mee? Dan zullen de kosten voor de salarisadministratie mee bewegen. Uiteraard houden wij jou hiervan op de hoogte en weet jij altijd waar je aan toe bent!

Ben je benieuwd naar onze specialisten? Bekijk ze hier

Naast salarisadministratie verzorgen wij ook andere administratieve werkzaamheden. Benieuwd wat wij jou nog meer kunnen bieden? Klik dan hier om naar de website van Accountant Vast toe te gaan.

Contact

Meer informatie

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen of wil je meer informatie? Vul dan het contactformulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. 

Salaris Vast

Dorpsstraat 76
1689 EW Zwaag

KvK: 36050316 | BTW: 806086105B01
T:  0229-280 080
E: info@accountantvast.nl
  1. Ik wil ook de rest van mijn administratie uitbesteden     Ja   Nee
Contact

Contact

X
  1. Ik wil ook de rest van mijn administratie uitbesteden     Ja   Nee