Salarisadministratie uitbesteden

Salarisadministratie uitbesteden bij Salaris Vast is eenvoudig, efficiënt en biedt gemak. Dankzij Salaris Vast is jouw salarisadministratie altijd op orde. Denk jij eraan om jouw salarisadministratie uit te besteden en ben je op zoek naar een salarisadministratiekantoor dat met jou meedenkt? Dan zit je goed bij Salaris Vast.

Waarom salarisadministratie uitbesteden?

Jouw salarisadministratie uitbesteden aan Salaris Vast heeft diverse voordelen. Zo worden de kwaliteit en continuïteit gewaarborgd. Wij hebben veel ervaring met salarisadministratie en kunnen je daarom goed adviseren op dit gebied. Jij hoeft je hier niet meer bezig mee te houden, wat tijd bespaart. Hierdoor kun jij je bezighouden met ondernemen en nemen wij de salarisadministratie uit handen. De specialisten van Salaris Vast zijn op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving. Je kunt ervan op aan dat jouw salarisadministratie bij ons in goede handen is.

Kosten salarisadministratie uitbesteden

De kosten die je voor het uitbesteden van de salarisadministratie betaalt hangen af van het aantal werknemers in januari. De jaarlijkse vaste kosten starten bij €250. Klik hier om uit te rekenen welke kosten jij zou moeten betalen.

Naast de vaste kosten voor de salarisadministratie zijn er de variabele kosten. Dit zijn kosten per loonstrook. Deze kosten zijn zo veranderlijk als jouw bedrijf. Is er een groot verloop in personeel? Dan zullen de variabele kosten ook veel wisselen. Bij Accountant Vast betaal je per basis loonstrook €9. Kies je voor de uitgebreide loonstrook, dan kost het €11 per loonstrook.

Salarisadministratie door Salaris Vast

Bij Salaris Vast kun je rekenen op een goede dienstverlening en flexibele service. Je betaalt alleen voor datgene waar jij gebruik van maakt, waardoor je nooit te veel betaalt. Je kunt met een gerust gevoel jouw salarisadministratie aan ons uitbesteden. Daarnaast kunnen we je ondersteunen bij aanvullende diensten als pro-forma loonberekeningen, aan- en afmelden van personeel bij pensioenfonds en het maken van een ziekmelding. Bekijk hier de volledige lijst met diensten waarmee wij jou kunnen ondersteunen.

Ik wil mijn salarisadministratie uitbesteden

Heb jij jouw keuze gemaakt en wil je jouw salarisadministratie uit gaan besteden? Salaris Vast staat voor je klaar! Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact met ons op.

Contact

Meer informatie

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen of wil je meer informatie? Vul dan het contactformulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. 

Salaris Vast

Dorpsstraat 76
1689 EW Zwaag

KvK: 36050316 | BTW: 806086105B01
T:  0229-280 080
E: info@accountantvast.nl
  1. Ik wil ook de rest van mijn administratie uitbesteden     Ja   Nee
Contact

Contact

X
  1. Ik wil ook de rest van mijn administratie uitbesteden     Ja   Nee