Salarisadministratie

Wil jij dat Salaris Vast jouw salarisadministratie verzorgd? Dan kun je rekenen op onze vaste dienstverlening en onze flexibele service. Door jouw salarisadministratie uit te besteden, weet je zeker dat het goed geregeld is. Daarnaast betaal je alleen voor de diensten waar jij gebruik van maakt. We onderscheiden de kosten voor onze dienstverlening in twee soorten: vast en variabel.

 

Vaste kosten

Jaarlijks worden de vaste kosten voor de salarisadministratie in rekening gebracht. Dit is afhankelijk van het aantal werknemers in januari. Deze vaste kosten worden jaarlijks in januari gefactureerd en bestaan uit de kosten voor het indienen van de maandelijkse loon- en pensioenaangiften (mits mogelijk vanuit de salarissoftware en het jaarwerk). Selecteer hiernaast om hoeveel werknemers het gaat en bekijk direct jouw vaste jaarlijkse kosten.

 

Variabele kosten salarisadministratie

Naast de vaste kosten betaal je uiteraard ook per loonstrook. De variabele kosten voor de salarisadministratie zijn net zo veranderlijk als jouw bedrijf. Wat je doet, bereikt en hoe jouw team aan medewerkers groeit zijn allemaal factoren die invloed hebben op de kosten van de salarisadministratie. 

Wij rekenen de volgende variabele kosten voor salarisadministratie:

Prijs per loonstrook, basis                        €9,00
Prijs per loonstrook, uitgebreid              €11,00

Het aantal loonstroken wordt maandelijks gefactureerd. Op de loonstrook uitgebreid worden tevens de vakantie-uren en de uren tijd-voor-tijd bijgehouden.

 

Jouw jaarlijkse vaste kosten bedragen

Contact

Meer informatie

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen of wil je meer informatie? Vul dan het contactformulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. 

Salaris Vast

Dorpsstraat 76
1689 EW Zwaag

KvK: 36050316 | BTW: 806086105B01
T:  0229-280 080
E: info@accountantvast.nl
  1. Ik wil ook de rest van mijn administratie uitbesteden     Ja   Nee
Contact

Contact

X
  1. Ik wil ook de rest van mijn administratie uitbesteden     Ja   Nee