Wij doen meer!

Naast salarisadministratie doen wij meer! Op het gebied van accountancy kunnen wij jou bij verschillende facetten helpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan jouw administratie, het opstellen van jaarstukken en de btw-aangifte. Bij Accountant Vast kun jij jouw eigen pakket samenstellen en zelf bepalen hoeveel jij maandelijks betaalt voor een accountant. Door jouw eigen pakket samen te stellen maak jij alleen gebruik van de diensten waar jij behoefte aan hebt.

Over Accountant Vast

Accountant Vast biedt jou diensten aan voor een vaste prijs. Dankzij automatisering kunnen wij een vaste prijs hanteren en heb jij altijd actueel inzicht in jouw cijfers. Onze accountants kunnen jou vervolgens ondersteunen met meer gespecialiseerde diensten. Accountant Vast streeft naar vernieuwing en gaat mee met de tijd. Hierdoor kunnen wij jou goede service bieden en onze interne processen verbeteren.

Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden van Accountant Vast? Wil jij naast salarisadministratie ook de rest van jouw administratie uitbesteden? Klik dan hier om naar de website van Accountant Vast toe te gaan.

Contact

Meer informatie

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen of wil je meer informatie? Vul dan het contactformulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. 

Salaris Vast

Dorpsstraat 76
1689 EW Zwaag

KvK: 36050316 | BTW: 806086105B01
T:  0229-280 080
E: info@accountantvast.nl
  1. Ik wil ook de rest van mijn administratie uitbesteden     Ja   Nee
Contact

Contact

X
  1. Ik wil ook de rest van mijn administratie uitbesteden     Ja   Nee